To «Life Gallery» κάνει πάρτι!

Τα 15 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το πολύ όμορφο ξενοδοχείο από την οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι.

To «Life Gallery» κάνει πάρτι!

Τα 15 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το πολύ όμορφο ξενοδοχείο από την οικογένεια της bluegr Hotels & Resorts στην Εκάλη και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι αυτό το Σάββατο 7/12. Η επετειακή βραδιά θα ξεκινήσει από τις 9,30 και μετά για να κορυφωθεί όταν τα decks αναλάβει ο celebrity DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος με τις πάντα ξεχωριστές μουσικές επιλογές. Το πάρτι θα σηματοδοτήσει ασφαλώς την έναρξη της γιορτινής περιόδου στο «Life Gallery» που επιφυλάσσει όπως πάντα ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και δράσεις, από το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης που φιλοξενηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, μέχρι το λαμπερό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων που θα έχει το άγγιγμα του ταλαντούχου executive chef του ομίλου Γιάννη Μπαξεβάνη, το πρωτοχρονιάτικο πάρτι και το καθιερωμένο σπέσιαλ πρωινό για την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.