Μια βραδιά για winelovers στο «Chefi»

Ένα ειδικό wine dinner με τα ωραία κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου. 

Μια βραδιά για winelovers στο «Chefi»

Ένα ειδικό wine dinner έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου για τις 4/12, ό,τι πρέπει για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε γιορτινό κλίμα. Το σπέσιαλ μενού της βραδιάς (€ 45 κατ'άτομο) αποτελείται από πέντε στάδια, καθένα από τα οποία προσφέρεται σε αρμονία με τα ωραία κρασιά της Γαίας Οινοποιητικής. Έτσι, δοκιμάζοντας για παράδειγμα ένα ταρτάρ σολομού με αβοκάντο, κινόα και wakame, ένα ριζότο με καλαμάρι, αμπελόφυλλο και πέστο ρόκας ή το μοσχάρι με εστραγκόν, γλυκοπατάτα και ραγού μανιταριών θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανάμεσα σε άλλα το Monograph Multi 2018 που μπλεντάρει Ροδίτη, Ασύρτικο και Μοσχοφίλερο ή το Κτήμα Γαίας 2016 από Αγιωργίτικο κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".