Bean Stories στο «Tudor Hall»

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται από την παράδοση και προτείνει ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στα τοπικά όσπρια.

Bean Stories στο «Tudor Hall»

Πόσο συχνά έχουμε αλήθεια την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πλήρες μενού αφιερωμένο στα όσπρια με το άγγιγμα ενός χρυσοσκουφάτου σεφ; Όχι πολύ, εξού και τα Bean Stories που μόλις ξεκίνησαν στο «Tudor Hall» μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ο chef de cuisine του πολυτελούς εστιατορίου στα ψηλά του ξενοδοχείου «King George» Αλέξανδρος Κοσκινάς, που έχει ούτως ή άλλως την παράδοση στο γαστρονομικό του στόχαστρο, εμπνέεται αυτή τη φορά από μια πλούσια συλλογή τοπικών οσπρίων και δημιουργεί έναν ένθετο κατάλογο που αριθμεί έξι επιλογές και σερβίρεται καθημερινά. Άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο, σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι στη γάστρα με φασόλια Πρεσπών αλλά και vegan ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.