Πόσο συχνά έχουμε αλήθεια την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πλήρες μενού αφιερωμένο στα όσπρια με το άγγιγμα ενός χρυσοσκουφάτου σεφ; Όχι πολύ, εξού και τα Bean Stories που μόλις ξεκίνησαν στο «Tudor Hall» μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ο chef de cuisine του πολυτελούς εστιατορίου στα ψηλά του ξενοδοχείου «King George» Αλέξανδρος Κοσκινάς, που έχει ούτως ή άλλως την παράδοση στο γαστρονομικό του στόχαστρο, εμπνέεται αυτή τη φορά από μια πλούσια συλλογή τοπικών οσπρίων και δημιουργεί έναν ένθετο κατάλογο που αριθμεί έξι επιλογές και σερβίρεται καθημερινά. Άσπρα και μαύρα φασόλια στον ταβά με χωριάτικο λουκάνικο, σιγομαγειρεμένο αρνίσιο κότσι στη γάστρα με φασόλια Πρεσπών αλλά και vegan ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με πατάτα, κύμινο και γλυκιά πάπρικα ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν.