Four hands στο «Four Seasons»

Δύο σπέσιαλ βραδιές «μαγειρικής συμμαχίας» έχει στα σκαριά το «Four Seasons» της Αθήνας.

Four hands στο «Four Seasons»

Δύο σπέσιαλ βραδιές «μαγειρικής συμμαχίας» έχει στα σκαριά το «Four Seasons» της Αθήνας. Ο ταλαντούχος σεφ του ιταλικού εστιατορίου του πολυτελούς συγκροτήματος «Mercato» Roberto Cannata προσκαλεί τον Filippo Fiorentini από το μισελενάτο «Il Palagio» του αδελφού «Four Seasons» της Φλωρεντίας, με σκοπό να δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού-φόρος τιμής στη μοντέρνα ιταλική γαστρονομία. Το ειδικό αυτό μενού συνενώνει στα πέντε στάδια του σπεσιαλιτέ με τη σφραγίδα των δύο εστιατορίων, σαν τις καραβίδες με κουνουπίδι και τα χτένια με λευκή τρούφα, και θα σερβιριστεί στους χώρους του πανέμορφου «Mercato» στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Το κόστος είναι € 120 κατ’άτομο ( € 150 με premium wine pairing) και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Καραβίδες
Κουνουπίδι, φουντούκι, βανίλια
(Il Palagio)

Xτένια
Λαρδί, ρεβύθια, δενδρολίβανο, λευκή τρούφα
(Mercato)

Χειροποίητα ζυμαρικά Cavatelli
Cacio e pepe, μαριναρισμένες γαρίδες, baby καλαμάρι
(Il Palagio)

Αρνί
Αγκινάρα Ιερουσαλήμ, βατόμουρα, σος Dolce Forte
(Il Palagio)

Πράσινο μήλο
Εστραγκόν, λέμονγκρας και φράουλες, σορμπέ φράουλα
(Mercato)

i Κρατήσεις: 2108901000

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.