Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners.

Λυκαβηττός για ρομαντικούς και vegan

Τι κι αν αργεί ακόμα του Αγίου Βαλεντίνου; Η ατμόσφαιρα στο «La Suite Lounge» στα ψηλά του «St. George Lycabettus» ευνοεί ούτως ή άλλως το ρομάντζο, πόσo μάλλον τα σαββατόβραδα, οπότε και ξεκίνησαν μόλις τα Starlight Dinners. Ο executive chef του ξενοδοχείου προτείνει ένα σπέσιαλ μενού ειδικά για ερωτευμένους (€ 35 κατ’άτομο), συνοδεία live jazz μουσικής, το οποίο επιφυλάσσει άλλα πιάτα για εκείνον και άλλα για εκείνη.

Για παράδειγμα ένα ριζότο με σπαράγγια και γραβιέρα ή ένα φοντάν σοκολάτας με παγωτό για τον κύριο, ένα ριζότο με κράνμπερις, τρούφα και παρμεζάνα όπως και γλυκό φινάλε με τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού για την κυρία, ενώ ως προς τα κυρίως αμφότεροι θα επιλέξουν ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δενδρολίβανο και σάλτσα Μοσχοφίλερου, και σολομό με κινόα και αβοκάντο σε σάλτσα γκρέιπφρουτ-σφένδαμο. Σημειώστε ακόμα πως πολύ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και το ολοκαίνουργιο χειμερινό μενού του εστιατορίου, το οποίο βαδίζει σε μοντέρνα μεσογειακά μονοπάτια και μια ειδική vegan και vegetarian ενότητα που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα παπαρδέλες με ραγού μανιταριών και τρούφα κι ένα burger λαχανικών με βασιλικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.