Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι. Με τη σφραγίδα του επίσης παγκρατιώτικου «Ohh Boy» και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό στην επιμέλεια της κουζίνας ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί σε σκηνικό που θυμίζει κομψό urban garden, με υγιεινούς χυμούς, smoothies και ιδέες για πρωινό και προσεγμένο snacking που περιλαμβάνουν από πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κακάο, μπανάνα και σπόρους chia ή ομελέτα με ασπράδια, κέιλ, καλαμπόκι, σπαράγγια και ψητή γαλοπούλα μέχρι wraps ολικής άλεσης με ψητή μελιτζάνα, κρέμα αβοκάντο, φαγόπυρο, ρεβίθια και ντοματίνια αλλά και αλμυρές τάρτες, κις και γλυκά ημέρας.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή; - εικόνα 1

Για όσους πεινούν παραπάνω δεν λείπουν οι σαλάτες και τα κύρια πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χρώμα σαν το ριζότο με ψητά σπαράγγια, αβγό ποσέ και προσούτο ή τη μοσχαρίσια ταλιάτα που σερβίρεται με πουρέ καλαμποκιού. Σημειώστε ότι ακολουθεί το ωράριο του μουσείου οπότε θα το βρείτε ανοικτό Τρίτη-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Παρασκευή έως 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

B & E Goulandris Restaurant Cafe

Ερατοσθένους 13 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή), Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.