Εδώ και τριάντα χρόνια το ατμοσφαιρικό ιταλιάνικο στέκι του Παλαιού Φαλήρου μας ταξιδεύει γευστικά στην Μπότα, με όλη τη ζεστασιά μιας αυθεντικής τρατορίας αλλά και το βλέμμα στραμμένο στις μοντέρνες τάσεις. Η εποχική αντίληψη στη μαγειρική φέρνει κάθε τόσο στο προσκήνιο υλικά και γεύσεις όπως η παρμεζάνα, που έχει παραδοσιακά την τιμητική της κάθε φθινόπωρο. Πιάτο-σταρ είναι λοιπόν και πάλι η υπέροχη σπαγγετάδα, το μαγείρεμα της οποίας ολοκληρώνεται πάντα στο τραπέζι, και δη μέσα σε κεφάλι βιολογικής παρμεζάνας 30 μηνών, κερδίζοντας έτσι όλα τα αρώματα και την ουσία του εμβληματικού ιταλικού τυριού.
Να σας πούμε ακόμη για μια πολύ ιδιαίτερη πίτσα με μαύρο ζυμάρι, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγο καιρό κι έρχεται γαρνιρισμένη με ντοματίνια, πεκορίνο, καλαμάρι και μύδια, αλλά και για τις ξεχωριστές vegan γεύσεις, όπως το μπιφτέκι από κινόα με πουρέ μελιτζάνας και ψητή γλυκοπατάτα, που όλο και πληθαίνουν. Σημειώστε ακόμη ότι το αδελφό cocktail bar «Villa Grigio 46», που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ξεκίνησε μόλις να σερβίρει ένα πλούσιο πρωινό με πέντε διαφορετικά πιάτα καθημερινά, από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.