Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα.

Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα. Το ειδικό μενού που σερβίρεται στο χώρο του μπαρ εστιάζει στο συνδυασμό cocktail & burger και είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσετε καθισμένοι και στην εντυπωσιακή ξύλινη μπάρα.

Τα burger που προτείνει ειδικά για την περίσταση ο σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης έχουν σαν βάση το κοτόπουλο, το pulled pork, τον αστακό καθώς κι ένα vegan μπιφτέκι από σόγια, ενώ από εκεί και πέρα επιλέγετε το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί ενεργού άνθρακα ή πολύσπορο) καθώς και τη γαρνιτούρα ανάμεσα σε κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες και τα άπαιχτα χειροποίητα chips με τρούφα που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και για το signature burger 8 ½ του «JuJu» που έχει κι αυτό τη θέση του στο ειδικό μενού, ενώ τα πέντε σπέσιαλ κοκτέιλ περιλαμβάνουν το αφρώδες Nun’s Celebration καθώς και το Director’s Mule με βότκα και γλυκόξινες νότες lime και ανανά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.