4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου

Από σαββατιάτικα all day και birthday πάρτι με γεύσεις του κόσμου μέχρι κυριακάτικα pop up brunch και vegan φεστιβάλ.

4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου

All day party @ «Athénée»

Με ένα σαββατιάτικο all day long party (5/10) γιορτάζει την έναρξη της νέας σεζόν ο ιστορικός και κοσμοπολίτικος χώρος της Πανεπιστημίου, που έχει στα σκαριά κι άλλα ωραία και ενδιαφέροντα. Από τις 20/10 το κυριακάτικο brunch θα έχει το γλυκό άγγιγμα του Στέλιου Παρλιάρου, ενώ στις 22/10 ξεκινούν οι Gastronomy Tuesdays με πρώτο καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο.

Live music food court party @ «Mama Roux»

4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου - εικόνα 1

Τα όγδοα γενέθλιά του γιορτάζει το αγαπημένο στέκι της Αιόλου το βράδυ του Σαββάτου 5/10 στήνοντας από τις 9 μ.μ. και μετά ένα γευστικό food court στον πεζόδρομο με street food από Μεξικό, Ασία, Αμερική και Ανατολή: σούπα Gumbo, burgers, burritos, ramen bowls και άλλα πολλά σε τιμές από € 2-5, μαζί με live από τους Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank.

Pop Up Brunch @ Δημοτική Αγορά Κυψέλης

4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου - εικόνα 2

Τον πρώτο της χρόνο κλείνει αυτήν την Κυριακή 6/10 η πλήρως ανανεωμένη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και το γιορτάζει με ένα λουκούλλειο brunch από τις 11 π.μ.-6 μ.μ στο οποίο κάνουν pop up από το βιετναμέζικο «Madame PhúManChú» και το «Yazhou» με τα asian fusion πιάτα μέχρι το «El Burro tacos y tequila», το «Bread n Roses» και το «Eri Bakes Vegan» με τα vegan γλυκά.

Vegan Life Festival @ Τεχνόπολη

4 ιδέες για νόστιμες βόλτες αυτό το Σου Κου - εικόνα 3

Διήμερη είναι φέτος η μεγαλύτερη vegan γιορτή που επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη (5 & 6/10, 11 π.μ.-11 μ.μ, είσοδος ελεύθερη) για να φωτίσει πολύπλευρα τον vegan τρόπο ζωής, με ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παιδικές δραστηριότητες, live DJ sets και όπως πάντα μια γερή γεύση από επιλεγμένα vegan και vegan friendly στέκια της πόλης που θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.