Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου με όλη την Αθήνα στο πιάτο.

Brunch για μικρούς και μεγάλους στο «St. George Lycabettus»

Ανανεωμένο επιστρέφει το κυριακάτικο brunch για όλη την οικογένεια του «St. George Lycabettus». Από αυτήν την Κυριακή (6/10) στο «La Suite Lounge» στον έκτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου στις πλαγιές του Λυκαβηττού οι εκλεκτοί μπουφέδες φορτώνονται ξανά με φρέσκες σαλάτες, bagels, κρουασάν, pancakes, γλυκές και αλμυρές τάρτες χωρίς να λείπει το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας αλλά και νέους πειρασμούς σαν το vegan banana bread, τα energy & detox smoothies και το yogurt bar όπου ταιριάζουμε το γιαούρτι της αρεσκείας μας με πολλά super foods.

Μπορούμε βέβαια να παραγγείλουμε και αλά καρτ, την ίδια στιγμή που τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο kids corner ή παρακολουθούν κάποια ταινία στο screening room (16:00 – 18:00). Προσεχώς μάλιστα θα υπάρχει και παιδική θεατρική παράσταση κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα. To brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή 12:00-16:00 και μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 2107416191.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.