Η Βραζιλία στο πιάτο του «Hilton»

Μετά την Ισπανία, γεύση Βραζιλίας παίρνει το «Βυζαντινό» για ένα ολόκληρο δεκαήμερο με τίτλο «Brazil on your Plate».

Η Βραζιλία στο πιάτο του «Hilton»

Μετά την Ισπανία, γεύση Βραζιλίας παίρνει το «Βυζαντινό» για ένα ολόκληρο δεκαήμερο με τίτλο «Brazil on your Plate». Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, σε συνδιοργάνωση με την πρεσβεία της Βραζιλίας, οι σπέσιαλ μπουφέδες στο εντυπωσιακό all day restaurant του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνουν από φασόλια Feijoada και κροκέτες Coxinhas μέχρι τη σούπα θαλασσινών Moqueca, τροπικές σαλάτες με ψητό ανανά, πικάνια με τηγανητές μπανάνες θα μπορείς όμως να παραγγείλεις και à la carte. Οι σπέσιαλ γεύσεις που προτείνουν δύο σεφ της εμβληματικής ξενοδοχειακής αλυσίδας -ο Κώστας Αθανασίου από το ξενοδοχείο της Αθήνας και η Βραζιλιάνα Claudiana Francisca da Luz, που έφερε στην Ελλάδα αυθεντικές συνταγές της πατρίδας της – θα συνοδευτούν μάλιστα τα Σαββατόβραδα 28/9 και 5/10 από ζωντανή βραζιλιάνικη μουσική, capoeira και χορευτές samba. Η τιμή κατ’άτομο σε μπουφέ είναι € 38 και € 45 την Κυριακή το μεσημέρι με παιδική γωνιά και απασχόληση για τους μικρούς επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.