Η ταμπέλα που κρέμεται πλέον στο κλασικό πόστο του Κολωνακίου γράφει πάνω «Alo» και η ριζική ανακαίνιση έδωσε στο χώρο την ατμόσφαιρα ενός ζεστού μπιστρό με γήινα χρώματα, πολυελαίους, παλιές κορνίζες και καθρέφτες στους τοίχους αλλά κι ένα εντυπωσιακό μπαρ με πράσινο μάρμαρο. Όσο για τις γευστικές διαθέσεις του «σιτιστή» (αυτό σημαίνει το όνομά του στα λατινικά), αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καθώς ο κατάλογος αριθμεί περί τα πενήντα πιάτα σε μεσογειακούς τόνους: πολλά και διάφορα ορεκτικά, ζυμαρικά, έμφαση στις καλές κοπές κρεάτων αλλά και στο φρέσκο μεγάλο ψάρι από συνεργαζόμενες τράτες, τα θαλασσινά και τα όστρακα.
Ένα μεγάλο παράθυρο επιτρέπει τη θέα στη δράση της κουζίνας, από την οποία θα βγαίνουν προσεχώς και κάποια μαγειρευτά ημέρας με βάση την εποχή και τα προϊόντα της. Η wine list εστιάζει στον ελληνικό αμπελώνα και τα παλαιωμένα αποστάγματα, ενώ σε περίπτωση που δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο στους παρκαδόρους του μαγαζιού.