Τη δική του οπτική γύρω από τους ευφάνταστους ψαρομεζέδες παρουσιάζει εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο μεζεδοπωλείο που ξετυλίγει τη δράση του σε ένα οίκημα του Βοτανικού με πολύ άνετη αυλή. Σχεδόν τα πάντα παρασκευάζονται από τους ίδιους, ξεκινώντας για παράδειγμα από τα ορεκτικά όπου οι πολλές και διαφορετικές αλοιφές συγκατοικούν με τον σχεδόν ξεχασμένο γάρο (αρχαίο άρτυμα από ψάρι) ή ένα πατέ ψαριών που σερβίρουν με αραβική πίτα.
Δικά τους είναι και τα περισσότερα αλίπαστα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μύδια ξυδάτα και γαύρο μαρινάτο μέχρι τονολακέρδα, τσιροσαλάτα και γούνα από σκουμπρί, ενώ στις πιο μαγειρευτές προτάσεις υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο λαχματζούν με καπνιστό ψάρι, φιλέτο λαβράκι στο ζυμάρι, σαγανάκια με θαλασσινά αλλά και ψάρι μπουρδέτο κόκκινο ή λευκό με τη συνταγή της Κεφαλονιάς. Θα συνοδεύσετε με αρκετές ετικέτες κρασιού και μια ψαγμένη ποικιλία σε αποστάγματα και μπίρες.