Ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο, αγαπήθηκε και συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου. Το ειδικό μενού που δημιούργησε η σεφ του «Brokies» Δέσποινα Πάνου και φιγουράρει στα τραπέζια του «Noel» κεντράρει στο brunch που σερβίρεται μέχρι το αργά το απόγευμα, ανοίγεται όμως και σε άλλες comfort γεύσεις για το υπόλοιπο της ημέρας.
Πέρα λοιπόν από διάφορες παρασκευές με αυγά και pancakes αλμυρά και γλυκά, θα βρείτε ακόμα ορεκτικά, σαλάτες, πίτσα και κάποια κύρια πιάτα. Στα γευστικά SOS σημειώστε τα mini burgers με ωραίο κιμά και διάφορα toppings ή το μεγάλο που σερβίρεται με bbq sauce και τηγανιτό αυγό, τη δροσερή σαλάτα του Καίσαρα και τα bao buns με τραγανό κοτόπουλο, φιστικοβούτυρο και μαγιονέζα με γλυκό τσίλι – κάποια από αυτά μάλιστα ενδέχεται να βρουν μόνιμα τη θέση τους στον κατάλογο του «Noel».