«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ

Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Πρώτο και καλύτερο το καπνιστό φιλέτο από μυλοκόπι πάνω σε τσιγαριαστά χόρτα και πουρέ σελινόριζας και τριγύρω μια αρωματική σος γεμάτη ουσία.

Τα ωμά είναι αγαπημένο πεδίο πειραματισμού του σεφ και πάντα έχει κάτι νέο να μας προτείνει, από τον λιτά γοητευτικό μαριναρισμένο γαύρο σε λάδι καπνιστής πάπρικας, που συνδυάζεται με παντρεμένη φάβα και ρευστή κρέμα εσπεριδοειδών, μέχρι το αέρινο καρπάτσιο στήρας με δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς ή εκείνο του τόνου, που έρχεται αρτυμένο με αβγά χελιδονόψαρου.

«Ψαράδες» με νέες σπεσιαλιτέ - εικόνα 1

Βέβαια, ο Τσατσάκης δεν μένει μόνο σε αυτά, προτείνει κι ενδιαφέροντα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά, όπως το κλασικό του παστίτσιο τόνου, που φροντίζει να εξελίσσει διαρκώς, αλλά κι ένα βαθιά νόστιμο κριθαρότο σουπιάς στο μελάνι της, με φρέσκο σπανάκι, ντοματίνια και πούδρα από αβγοτάραχο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.