Ανοικτό όλο το καλοκαίρι παραμένει το πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο του Φαλήρου, δίνοντας μας την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Πρώτο και καλύτερο το καπνιστό φιλέτο από μυλοκόπι πάνω σε τσιγαριαστά χόρτα και πουρέ σελινόριζας και τριγύρω μια αρωματική σος γεμάτη ουσία.
Τα ωμά είναι αγαπημένο πεδίο πειραματισμού του σεφ και πάντα έχει κάτι νέο να μας προτείνει, από τον λιτά γοητευτικό μαριναρισμένο γαύρο σε λάδι καπνιστής πάπρικας, που συνδυάζεται με παντρεμένη φάβα και ρευστή κρέμα εσπεριδοειδών, μέχρι το αέρινο καρπάτσιο στήρας με δάκρυ γλυκιάς πιπεριάς ή εκείνο του τόνου, που έρχεται αρτυμένο με αβγά χελιδονόψαρου.
Βέβαια, ο Τσατσάκης δεν μένει μόνο σε αυτά, προτείνει κι ενδιαφέροντα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά, όπως το κλασικό του παστίτσιο τόνου, που φροντίζει να εξελίσσει διαρκώς, αλλά κι ένα βαθιά νόστιμο κριθαρότο σουπιάς στο μελάνι της, με φρέσκο σπανάκι, ντοματίνια και πούδρα από αβγοτάραχο.