Kάθε φορά που περνάμε από το πολυτελές lobby του «Titania» και ανεβαίνουμε στο roof garden καταλαβαίνουμε το λόγο που το «Olive Garden» κρατά περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα των Αθηναίων. Η πόλη προβάλλει από εδώ ψηλά το ωραιότερο πρόσωπό της και όπου κι αν κοιτάξουμε το μάτι μας γεμίζει Αθήνα: από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι την Πάρνηθα και τον Σαρωνικό, όλα χωράνε σε αυτό το πανοραμικό πλάνο που μας ταξιδεύει, παρέα με τις συναρπαστικές γεύσεις του Χρήστου Τζιλήρα.
Από το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού θα αναφέρουμε ενδεικτικά και μόνο τους μαρουλοσαρμάδες με σύγκλινο Μάνης, φρικασέ άγριων μανιταριών και πρόβειο γιαούρτι, τους αφράτους λουκουμάδες καπνιστής μελιτζάνας με κατίκι Δομοκού και το κατσικάκι γάλακτος με ψητή πατάτα, ελιές Άμφισσας και γραβιέρα Άνδρου, ανάμεσα σε πολλές, εντυπωσιακές δημιουργίες που εκφράζουν τη βαθιά αγάπη του σεφ για την ελληνική κουζίνα και βασίζονται σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα.
Ένα κοκτέιλ στο κομψό εξωτερικό μπαρ είναι το δώρο που θα κάνουμε στον εαυτό μας στο τέλος του γεύματος, απολαμβάνοντας τη θέα στα φώτα της πόλης και νιώθοντας το μυαλό να αδειάζει.