Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που περνά το nice n easy στην κοσμοπολίτικη Astir Beach και η θερινή του αυτή κατοικία μας αρέσει πολύ. Ανάλαφρη boho chic ατμόσφαιρα, με πολλά φυσικά υλικά στον εσωτερικό χώρο, κομψό lounging στα άνετα daybeds της παραλίας και το gourmet και bio-healthy γευστικό προφίλ της οικογένειας των nice n easy ξεκινά να ξεδιπλώνεται από νωρίς, με ένα ολοκληρωμένο brunch menu που σερβίρεται με όλο τον Σαρωνικό στο φόντο.
Η γευστική συνέχεια μας καλεί για βουτιά στη fusion μεσογειακή κουζίνα, που προτείνει ο νέος head chef του «nice n easy Seaside» Δημήτρης Φέτσης, ο οποίος αξιοποιεί με φαντασία τις προσεκτικά επιλεγμένες βιολογικές πρώτες ύλες από κάθε πλευρά της Ελλάδας, σε απόλυτη αρμονία με τη farm-to-table φιλοσοφία των nice n easy: ταρτάρ από μαγιάτικο με αβγοτάραχο, πίκλες λαχανικών, φύτρες αρακά και σκόνη μαύρου λάιμ, ζεστή σαλάτα από ψητές ρίζες με παντζάρια, μαύρο χούμους και καπνιστό τυρί, Black Angus rib eye με καπνιστή πατάτα, χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σούσι από εξειδικευμένους σεφ.
Ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη της απόλαυσης, τα γλυκά φέτος υπογράφει ο εξαιρετικός pastry chef Νικόλας Στράγγας, ενώ το καινούργιο high end bar που δημιουργήθηκε στην παραλία, σε συνεργασία με το «nice n easy Seaside», σίγουρα θα μας κρατήσει μέχρι αργά στην αθηναϊκή ριβιέρα, με signature cocktails και σοφιστικέ μουσικές.