«That’s Boonoonoonoos!» στα TGI Fridays ™

Φέτος το καλοκαίρι, τo μαγαζί-φόρος τιμής στην έννοια του casual dining, στρέφει τα φώτα του στην Καραϊβική με ένα ειδικό μενού που ισορροπεί ανάμεσα σε γλυκόξινες και spicy αποχρώσεις.

«That’s Boonoonoonoos!» στα TGI Fridays ™

Στη γλώσσα των Τζαμαϊκανών «Boonoonoonoos» σημαίνει κάποιος αγαπημένος. Στα TGI Fridays™, πάλι, δεν υπάρχει κάτι πιο λατρευτό από το καλό φαγητό συνοδεία ενός δροσερού κοκτέιλ. Στους funky χώρους του με το νόστιμο φαγητό και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, τo μαγαζί-φόρος τιμής στην έννοια του casual dining είναι μια σταθερά για όλες τις ημέρες και τις εποχές του χρόνου. Φέτος το καλοκαίρι στρέφει τα φώτα του στην Καραϊβική με ένα ειδικό μενού που ισορροπεί ανάμεσα σε γλυκόξινες και spicy αποχρώσεις.

Το ταξίδι στις Αντίλλες είναι εγγυημένο ήδη από τα ορεκτικά: τάκος και μπεργκεράκια με τοπικά καρυκεύματα, μάνγκο, ανανά και σος από ρούμι δίνουν μια καλή πρώτη αίσθηση για τις γαστρονομικές αναζητήσεις των Fridays™. Στα κυρίως, τώρα, τα δροσιστικά φρούτα των νησιών της Νότιας Αμερικής σε συνδυασμό με τα πικάντικα μυρωδικά και βότανα δημιουργούν ένα εκρηκτικό γευστικό αποτέλεσμα, ενώ το κοτόπουλο και το χοιρινό έχουν την τιμητική τους: ψημένο στη σχάρα το πρώτο, σε Caribbean style και σε ψωμί μπριός με τηγανητές γλυκοπατάτες στο πλάι και μυρωδικά το δεύτερο.

«That’s Boonoonoonoos!» στα TGI Fridays ™ - εικόνα 1

Για να σβήσετε τις πιο έντονες γεύσεις, μια σειρά από signature cocktails με βάση το ρούμι σας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε μείξεις όπως το Summer in a Glass: ένα πλούσιο κοκτέιλ με Havana Club, ρούμι καρύδας, ανανά, φρέσκο χυμό λεμόνι και λάιμ, passion fruit και κρέμα καρύδας. Αν, πάλι, προτιμάτε να κλείσετε το γεύμα σας με ένα επιδόρπιο, η Pina Colada μεταμορφώνεται σε πλούσιο τσιζκέικ.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".