«Nedra»: νέο στέκι στο Χαλάνδρι

Από νωρίς το πρωί ανοίγει τις πόρτες του το καινούργιο all day μαγαζί του Χαλανδρίου, με την ιδιαίτερη αγάπη για τις ethnic γεύσεις.

«Nedra»: νέο στέκι στο Χαλάνδρι

Από νωρίς το πρωί ανοίγει τις πόρτες του το καινούργιο all day μαγαζί του Χαλανδρίου, εκεί όπου κάποτε συναντούσαμε το «Melouk». Το γεγονός ότι αγαπά τις ethnic γεύσεις γίνεται αντιληπτό ήδη από τον πρωινό και μεσημεριανό κατάλογο, όπου συναντάμε από μια γιαπωνέζικη ομελέτα με μπέικον, λάχανο και ελαφριά BBQ sauce ή μια γλυκοπατάτα με μπανάνα, blueberries, granola και flakes καρύδας μέχρι tex mex προτάσεις, σαλάτες αλλά και το χαβανέζικο sushi poke.

Το βράδυ, το μενού που υπογράφει ο Θεοδόσης Βενέτης εμπλουτίζεται με πιάτα στο ίδιο μοτίβο σαν τον τόνο τατάκι με μαύρο σουσάμι, wasabi και φασολάκια edamame, τα βιετναμέζικα ψωμάκια ατμού bao bao με χοιρινό αλλά και vegan και vegetarian γεύσεις. Δεν λείπουν επίσης τα signature cocktails, μια ενημερωμένη λίστα κρασιών με ετικέτες για όλα τα γούστα αλλά και σταθερά θεματικά πάρτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.