Το Taste of Athens έχει ραντεβού στη «Σπονδή»

Το επόμενο Taste Dining Experience έρχεται με σπέσιαλ tapas στο πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου.

Το Taste of Athens έχει ραντεβού στη «Σπονδή»

Μέχρι να έρθει η ώρα του φετινού Taste of Athens, που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο για τη δεύτερη του διοργάνωση στους χώρους του Ζαππείου, τα εστιατόρια που συμμετέχουν μας βάζουν στο κλίμα της γιορτής με τις ξεχωριστές βραδιές Taste Dining Experiences και ειδικά μενού, που έχουν ξεκινήσει ήδη και θα διοργανώνονται ανά τακτές ημερομηνίες.

Το επόμενο ραντεβού είναι στις 23/7 στη «Σπονδή». Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Παγκρατίου ετοιμάζει ένα ειδικό μενού 8 σταδίων με σπέσιαλ γαστρονομικά tapas σαν το φουαγκρά με rhubarb (ραβέντι), φράουλα και ποπκόρν, και κοκτέιλ στην αρχή και το τέλος του γεύματος (€ 100 κατ’άτομο).

iΠερισσότερα εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".