Με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στο τιμόνι της κουζίνας αναγεννήθηκε μόλις το κλασικό εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ. Η ριζική ανακαίνιση έγινε σε αποικιακό ύφος, όπως μαρτυρά και το όνομα του μαγαζιού, και η δράση ξεκινά από νωρίς το πρωί με καφέ και προσεγμένο snacking, που περιλαμβάνει από μια ανοιχτή πίτα με ντομάτα, λιωμένο τυρί, προσούτο, σαλάμι και ρόκα μέχρι πολλών ειδών ομελέτες και προσεγμένες ποικιλίες.
Η συνέχεια γράφεται με ένα μοντέρνο ελληνικό ρεπερτόριο διά χειρός του ταλαντούχου σεφ με προτάσεις σαν το μαρινάτο λαβράκι με κρίταμο και κάπαρη και τη φέτα σε φύλλο κρούστας με θυμαρίσιο μέλι, το ριζότο με μανιτάρια και λιωμένο κατσικίσιο τυρί αλλά και τον χωριάτικο κόκορα από τους Μολάους με μακαρούνες από χαρούπι και αρσενικό Νάξου, που βγαίνει καθημερινά σε περιορισμένες μερίδες. Η wine list δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα χωρίς να λείπουν τα κοκτέιλ, ενώ τα σαββατοκύριακα σερβίρεται και brunch.