«Flamingo» με ειδικά value for money μενού

Burgers, pancakes, σαλάτες και no alcohol cocktails συνδυάζονται σε οικονομικές προτάσεις για το μήνα του Ιουλίου.

«Flamingo» με ειδικά value for money μενού

Όλον τον Ιούλιο το όμορφο all day bar στέκι του Παγκρατίου ανοίγει τα φτερά του για να αποκαλύψει ειδικά μενού με πολύ καλό value for money που σερβίρονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Μια παρέα τεσσάρων ατόμων μπορεί να απολαύσει δύο mac ‘n’ cheese, δύο burgers, σαλάτα με μανούρι, pancakes της επιλογής της, καθώς και τέσσερα no alcohol cocktails με € 12,50 το άτομο, ενώ ένα ζευγάρι μπορεί να μοιραστεί δύο πιάτα από τον κατάλογο του μαγαζιού, ένα επιδόρπιο (μπανόφι ή τσούρος) και δύο cocktail aperitivo με € 13,50 το άτομο. Αν πάλι επισκεφτείτε το «Flamingo» κατά μόνας, σας περιμένει ένα κυρίως πιάτο (burger, hot dog ή tacos al pastor), ένα γλυκό (τσιζκέικ ή παγωτό) κι ένα no alcohol cocktail με € 14,50.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".