Μια αρτιστίκ ταράτσα στου Ψυρρή

Το πολύ φρέσκο ξενοδοχείο «The Artist» που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στου Ψυρρή έκανε μόλις τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής ταράτσας του.

Μια αρτιστίκ ταράτσα στου Ψυρρή

Το πολύ φρέσκο ξενοδοχείο «The Artist» που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στου Ψυρρή έκανε μόλις τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής ταράτσας του, που στην πραγματικότητα δεν είναι μία αλλά δύο. Το μπροστινό της κομμάτι που εποπτεύει την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου έχει πιο εστιατορικό χαρακτήρα και σερβίρει πιάτα όπως η σιγομαγειρεμένη πανσέτα με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με wasabi ή ο ασιατικού ύφους σολομός με σπαράγγια, πράσο και σόγια. Στην άλλη της μεριά τώρα, που βλέπει κι αυτή στην Ακρόπολη, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή κι ευνοεί το socializing με signature cocktails και fingerfood.

Περισσότερες πληροφορίες

The Artist

(ξεν. «The Artist Athens»), Μελανθίου 4, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.