Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή

Καρυάτιδες με μούσια, κεφτέδες με gin tonic και… μπάμιες τηγανητές φέρνει η νέα εποχή του «Cine Ψυρρή», που επανασυστήνεται στην πιάτσα της Σαρρή, δικαιωματικά, ως «Λοκάλι».

Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή

Καρυάτιδες με μούσια, κεφτέδες με gin tonic και… μπάμιες τηγανητές φέρνει η νέα εποχή του «Cine Ψυρρή», που επανασυστήνεται στην πιάτσα της Σαρρή, δικαιωματικά, ως «Λοκάλι». Ένα σημείο αναφοράς της γειτονιάς, που στις παλιές του εποχές μας μάζευε για να μας δείξει ταινίες κάτω απ’ τα άστρα, τώρα μας προσκαλεί στη δροσερή του αυλή, για να αποκαλύψει μια μικρή αφράτων μουριών και πλατανιών στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα «Λοκάλι» νοστιμεύει τη γειτονιά του Ψυρρή - εικόνα 1

Εκεί, με pop αισθητική, cup, tap & tavern λογική, βασικό moto πως local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου, από τις μπάρες σερβίρονται specialty καφέδες, από τις βρύσες κυλούν νεγκρόνι και από την κάβα ξετρυπώνουν επιλεγμένα, ελληνικά και μη κρασιά και αποστάγματα, ποτά και μπίρες, ενώ το concept της ελληνικής pub, που άνοιξε τις πύλες της στις 27 Ιουνίου, ολοκληρώνει ένα μενού με funky νεολογισμούς, από γίγαντες τουρσί και αλμυρούς λουκουμάδες μπακαλιάρου, μέχρι… χοτ ντογκ προβατίνας.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.