Ο executive chef των όμορφων «Ψαράδων» του Φαλήρου Βασίλης Τσατσάκης έχει στα σκαριά ακόμα μια ενδιαφέρουσα ειδική βραδιά με τίτλο «Το Μεγάλο Φαγοπότι». Στις 4/7 λοιπόν υποδέχεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Στανίτσα προκειμένου να συμπράξουν για ένα ειδικό menu degustation 6 σταδίων (€ 45).
Σκουμπρί καψαλισμένο με dressing από τσίλι και μαύρο σκόρδο, κρύα σούπα εσπεριδοειδών με τραγανό καβούρι και σιρόπι βασιλικού, λαβράκι με τραγανό σπανακόρυζο είναι κάποια από τα πιάτα, τα οποία θα συνοδευτούν με κρασιά από το Κτήμα Χατζημιχάλη. To amuse bouche και το επιδόρπιο θα ταιριάξουν με σπέσιαλ κοκτέιλ από τον άλλο επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.