Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται τον Γιάννη Στανίτσα και τον Δημήτρη Παπαϊωάννου για ένα μεγάλο φαγοπότι στο Παλαιό Φάληρο.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες»

Ο executive chef των όμορφων «Ψαράδων» του Φαλήρου Βασίλης Τσατσάκης έχει στα σκαριά ακόμα μια ενδιαφέρουσα ειδική βραδιά με τίτλο «Το Μεγάλο Φαγοπότι». Στις 4/7 λοιπόν υποδέχεται τον ταλαντούχο σεφ Γιάννη Στανίτσα προκειμένου να συμπράξουν για ένα ειδικό menu degustation 6 σταδίων (€ 45).

Σκουμπρί καψαλισμένο με dressing από τσίλι και μαύρο σκόρδο, κρύα σούπα εσπεριδοειδών με τραγανό καβούρι και σιρόπι βασιλικού, λαβράκι με τραγανό σπανακόρυζο είναι κάποια από τα πιάτα, τα οποία θα συνοδευτούν με κρασιά από το Κτήμα Χατζημιχάλη. To amuse bouche και το επιδόρπιο θα ταιριάξουν με σπέσιαλ κοκτέιλ από τον άλλο επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι στους «Ψαράδες» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".