Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας

Κομψός και ατμοσφαιρικός, πνιγμένος στα φυτά και στη δροσιά των βορείων προαστίων, αποτελεί πραγματικό καταφύγιο στην καλοκαιρινή Αθήνα με τα καλοστρωμένα τραπέζια του.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας αντίδοτα στις μεγάλες ζέστες είναι ο καταπράσινος κήπος του boutique εστιατορίου «Chefi» στο Χαλάνδρι. Πολύ κομψός και ατμοσφαιρικός, πνιγμένος στα φυτά και στη δροσιά των βορείων προαστίων, αποτελεί πραγματικό καταφύγιο στην καλοκαιρινή Αθήνα με τα καλοστρωμένα τραπέζια του, τον σωστό φωτισμό και τις ταιριαστές μουσικές που μας χαλαρώνουν.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας - εικόνα 1

Την εικόνα της απόλαυσης συμπληρώνει ο νέος κατάλογος, που μόλις έκανε πρεμιέρα, με γεύσεις ξεχωριστές και διάθεση για fine dining with a twist. Ντάκος με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι και μους ελιάς για μια δυνατή πρώτη γεύση καλοκαιριού, σασίμι σολομού με αβοκάντο, κινόα και φύκια γουακάμε για μια ευφάνταστη πινελιά Ασίας και το διάσημο ριζότο-χωριάτικη σαλάτα του «Chefi» σταθερά στα φαβορί.

Το «Chefi» έχει τον πιο μαγικό κήπο της Αθήνας - εικόνα 2

Επίσης υπέροχες προτάσεις σε ζυμαρικά, σολομός ή τόνος σε δημιουργικές συνταγές και, ασφαλώς, εκλεκτά κρεατικά σε premium κοπές, όπως η ταλιάτα σχάρας με σαλάτα από φαγόπυρο και κέιλ. Στην ανανεωμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ βρίσκουμε την τέλεια συνοδεία για τις γεύσεις, ενώ ανάμεσα στα ολοκαίνουργια επιδόρπια το τσιζ­κέικ με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου έχει κιόλας γίνει το αγαπημένο μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.