To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos».

To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos», το πρώτο «Matsuhisa» της Ευρώπης, που διανύει φέτος το 16ο χρόνο λειτουργίας του στο ξενοδοχείο «Belvedere».

Με τον executive chef Τόνι Βρατσάνο και τον head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκο να προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις στο «Matsuhisa Athens» αλλά και το εντυπωσιακό μπαρ «Umi» να βρίσκεται ξανά σε πλήρη ετοιμότητα, ο Nobu βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή 28/6 μέχρι τις 2/7, ενώ το πέρασμα του μαέστρου της ιαπωνικής fusion από τη μυκονιάτικη έδρα του, σταθερά στις βραβεύσεις των Χρυσών Σκούφων από το 2004, θα γίνει στις 3-9/7.

Στο καθιερωμένο Nobu Food Festival της Μυκόνου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα νέα πιάτα φτιαγμένα με τοπικά υλικά αλλά πάντοτε με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές. Ο Chef θα βρίσκεται εκεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το special Omakase menu, ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό της Μυκόνου από τον chef.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.