«B for Burger» στο Παγκράτι

Μικρός χώρος αλλά με μεγάλη αγάπη για τα ποιοτικά burger είναι το ολοκαίνουργιο street food στέκι στο Παγκράτι.

«B for Burger» στο Παγκράτι

Μικρός χώρος αλλά με μεγάλη αγάπη για τα ποιοτικά burger είναι το ολοκαίνουργιο street food στέκι στο Παγκράτι, μεσοτοιχία με το «Chelsea». Το μπιφτέκι φτιάχνεται με ατόφιο καλό κιμά προμηθεύονται από το ονομαστό κρεοπωλείο του Παπούλια, το ψωμάκι που χρησιμοποιούν είναι μπριός ωραίο και αφράτο, οι συνοδευτικές σος και οι πίκλες παρασκευάζονται επί τόπου, ενώ οι 9 συνταγές του Αλμπέρτο Σιμιλλίδη ποντάρουν στους συνδυασμούς λίγων υλικών με μότο «Be Fresh, Be Juicy, Be Delicious»: στα πιο κλασικά υπάρχει ένα με τσένταρ, μπέικον, αγγούρι τουρσί και σος BBQ-mayo, στα πιο ιδιαίτερα ένα με blue cheese, αυγό μάτι, ρόκα και κρεμμύδι, μαζί κι ένα με pulled pork αλλά και μια ξεχωριστή vegetarian πρόταση με τούφες τηγανιτού κουνουπιδιού, γλυκόξινη σος και κόλιανδρο. Θα τα δοκιμάσετε επιτόπου στα stand μαζί με αναψυκτικά και μπίρες ή αλλιώς to go.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.