Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Μπορεί να σε ταξιδεύει… στις Κάνες και ταυτόχρονα να μη σου αφήνει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η μαγεία του «Ark».

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα

Μπορεί να σε ταξιδεύει… στις Κάνες και ταυτόχρονα να μη σου αφήνει αμφιβολία ότι βρίσκεσαι στη Γλυφάδα, αυτή είναι η μαγεία του «Ark». Βραβευμένος προορισμός για fine eating & drinking πρώτη θέση θάλασσα, στα Αστέρια Γλυφάδας, μεταφέρει απόλυτα επιτυχημένα τη χαλαρά κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα των πολυτελών θερέτρων της Μεσογείου στο τοπίο της αττικής ριβιέρας.

Στο «Ark» κρύβεται η δική μας ριβιέρα - εικόνα 1

Το σοφιστικέ ντεκόρ έχει μια αύρα colonial chic, σε λευκούς και γήινους τόνους, με ένα από τα πιο ωραία τοπία της Αττικής να απλώνονται μπροστά σου και τον Σαρωνικό στο φόντο, feelgood μουσικές και ωραίο κόσμο. Τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του ταλαντούχου σεφ στην ελληνική κουζίνα κι έχουν στον πυρήνα τους το παραδοσιακό στοιχείο, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και ασφαλώς έντονη την αύρα της Ελλάδας. Παράλληλα τα classic και signature cocktails, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, παντρεύονται όμορφα με τις ιδιοσυγκρασιακές γευστικές προτάσεις, επιβεβαιώνοντας ότι το «Ark» δεν ανέβηκε τυχαία (και) φέτος στο πόντιουμ των Αθηνόραμα Bar Awards.

Περισσότερες πληροφορίες

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.