Ανανεωμένο άνοιξε ξανά τις πόρτες του το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Θησείου. Η σάλα του παλιού νεοκλασικού αναπνέει πλέον σε γήινες πινελιές, ενώ η κουζίνα κοιτά κατά Ιταλία μεριά κι έχει στο τιμόνι της τον Δαμιανό Σιδηροκανέλλη, για πολλά χρόνια δεξί χέρι του Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Οι γεύσεις εμπνέονται από το ύφος του αείμνηστου σεφ και την ιταλική παράδοση, κάτι που σημαίνει πως στο μενού συνυπάρχουν ορεκτικά όπως ο μαριναρισμένος σολομός με λαχανικά και μουστάρδα αχλαδιού και το vitello tonnato, δροσερές σαλάτες, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότο και πίτσα, χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σε κρέας όπως η μοσχαρίσια tagliata και το χοιρινό φιλέτο saltimbocca.
Η εντυπωσιακή κάβα με το γυάλινο πάτωμα και τη θέα στα αρχαιολογικά ευρήματα παραμένει στη θέση της, ανανεωμένη όμως με πολλές ετικέτες του ιταλικού αμπελώνα χάρη στη γενικότερη φροντίδα που επιφυλάσσει στο εστιατόριο η συνεργασία του με τον όμιλο Τραστέλη. Αυτές τις ημέρες βέβαια την τιμητική του έχει το rooftop με την ωραία θέα στην Ακρόπολη.