Τα καλοκαιρινά της φορά και φέτος η πολυβραβευμένη πρεσβεία του Nobu στην Αθήνα. Βγαίνοντας στην ειδυλλιακή βεράντα με την πανοραμική θέα στον κόλπο του Αστέρα, ο executive chef Τόνι Βρατσάνος και ο head chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις σαν το σπαγγέτι από καλαμάρι με αχινό, ενώ στη θέση του βρίσκεται και το εντυπωσιακό bar «Umi» που γνωρίσαμε πέρυσι, με signature cocktails αλλά και τα UMI Night Sessions με guest DJs. Σημειώστε επίσης το καθιερωμένο Nobu Food Festival που έρχεται φέτος 28/6-2/7, παρουσία όπως πάντα του Nobuyuki Matsuhisa αυτοπροσώπως.
To «Matsuhisa Athens» βγαίνει στη βεράντα
Τα καλοκαιρινά της φορά και φέτος η πολυβραβευμένη πρεσβεία του Nobu στην Αθήνα, κι ετοιμάζεται για το καθιερωμένο Nobu Festival.