Summer salsa party στο «Dos Hermanos»

Tο αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα άκρως κεφάτο πάρτι.

Summer salsa party στο «Dos Hermanos»

Είναι ούτως ή άλλως διάσημα τα καθιερωμένα live latin πάρτι του «Dos Hermanos», την Παρασκευή (7/6) ωστόσο η βραδιά θα είναι ακόμα πιο σπέσιαλ μια και το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς υποδέχεται επισήμως το καλοκαίρι. Κουβανοί μουσικοί θα παίζουν και θα τραγουδούν ζωντανά, ενώ οι χορευτές θα ακολουθούν τους ερωτικούς ρυθμούς της salsa παρασέρνοντας τους πάντες στο dance floor. Ασφαλώς δεν θα λείπουν tacos, burritos, enchiladas και fajitas, όπως κι ένα κοκτέιλ ειδικά για τη βραδιά, το Frida's Passion που θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των € 6.

Αυτές τις ημέρες τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο πλήρες γεύμα για τέσσερα άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".