Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα, το οποίο στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Το ισόγειο με τη vintage ατμόσφαιρα ξεκινά τη δράση του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό (ανοικτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες), και συνεχίζει με μια ενδιαφέρουσα κάρτα για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Και all day και roof garden στο «V1935» - εικόνα 1

Σε αυτή θα βρείτε καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, σαλάτα με πολύχρωμες φακές και χταπόδι στο γκλάσο του, μουσακά σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας καθώς και άλλες προτάσεις σε μοντέρνο ελληνικό ύφος. Ανεβαίνοντας στα ψηλά, το roof garden χαρίζει θέα στον αττικό ουρανό από την ανοιγόμενη οροφή και ποντάρει στην πίτσα με τη ναπολιτάνικη ζύμη του Λευτέρη Τσαουσάκη, τα κοκτέιλ και τις χαρούμενες swinging μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.