Μια «Tarte Tatin» γλυκαίνει τη Νέα Φιλαδέλφεια

Επίσημα εγκαίνια έκανε πριν από λίγες ημέρες το all day bistro με τη μεγάλη αγάπη για τις γλυκές και αλμυρές γαλλικές γεύσεις.

Μια «Tarte Tatin» γλυκαίνει τη Νέα Φιλαδέλφεια

Επίσημα εγκαίνια έκανε πριν από λίγες ημέρες το all day bistro με τη μεγάλη αγάπη για τις γαλλικές γεύσεις. Πολλά γλυκά (ανάμεσα τους και η διάσημη γαλλική τάρτα με αχλάδια, που δίνει στο μαγαζί το όνομά του) και αλμυρές γεύσεις, από μπαγκέτες και σαλάτες μέχρι διάφορες κις και αλσατικές tartes flambées, δίνουν τον τόνο στο μενού των σεφ Νικόλα Νικολακόπουλο και Ζήση Γκούντα και σερβίρονται είτε στον κομψό εσωτερικό χώρο είτε έξω, στα φερφορζέ τραπέζια.

Μια «Tarte Tatin» γλυκαίνει τη Νέα Φιλαδέλφεια - εικόνα 1

Επίσης πολλά τσάγια κι εκλεκτοί μονοποικιλιακοί καφέδες, αρκετά κρασιά σε ποτήρι και signature cocktails, όπως το Tarte Tatin με βότκα, μασκαρπόνε, butterscotch και μήλο. Πολλές, μάλιστα, από τις γλυκές δημιουργίες των σεφ διατίθενται προς πώληση μαζί με κάποιο κρασί από την κάβα του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.