Επίσημα εγκαίνια έκανε πριν από λίγες ημέρες το all day bistro με τη μεγάλη αγάπη για τις γαλλικές γεύσεις. Πολλά γλυκά (ανάμεσα τους και η διάσημη γαλλική τάρτα με αχλάδια, που δίνει στο μαγαζί το όνομά του) και αλμυρές γεύσεις, από μπαγκέτες και σαλάτες μέχρι διάφορες κις και αλσατικές tartes flambées, δίνουν τον τόνο στο μενού των σεφ Νικόλα Νικολακόπουλο και Ζήση Γκούντα και σερβίρονται είτε στον κομψό εσωτερικό χώρο είτε έξω, στα φερφορζέ τραπέζια.
Επίσης πολλά τσάγια κι εκλεκτοί μονοποικιλιακοί καφέδες, αρκετά κρασιά σε ποτήρι και signature cocktails, όπως το Tarte Tatin με βότκα, μασκαρπόνε, butterscotch και μήλο. Πολλές, μάλιστα, από τις γλυκές δημιουργίες των σεφ διατίθενται προς πώληση μαζί με κάποιο κρασί από την κάβα του μαγαζιού.