Φουλ του φαλάφελ στο «Ρεβίθι»

Το πολύ δημοφιλές streetfood έδεσμα έχει την τιμητική του στο ολοκαίνουργιο falafel bar που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι.

Φουλ του φαλάφελ στο «Ρεβίθι»

Το πολύ δημοφιλές streetfood έδεσμα έχει την τιμητική του στο ολοκαίνουργιο falafel bar και φτιάχνεται μάλιστα με την αυθεντική συνταγή της Αιγύπτου από όπου έλκει την καταγωγή του εις εκ των ιδιοκτητών. Οι ρεβυθοκεφτέδες τηγανίζονται τη στιγμή της παραγγελίας και μπαίνουν σε αραβική πίτα, σε φωλιά (πάλι από αραβική πίτα) αλλά και σε ψωμάκι για burger μαζί με τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, πίκλες, αλλά και μια σος με ταχίνι και γιαούρτι.

Η χαρίσα προστίθεται κατά βούληση ανάλογα με τις αντοχές σας στην κάψα, την οποία μπορείτε να σβήσετε με φρεσκοστυμμένους χυμούς εξωτικών φρούτων σε ωραίους συνδυασμούς. Λίγα τραπεζάκια έξω, take away και delivery.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.