Συνέχεια στα ενδιαφέροντα γευστικά αφιερώματα που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν δίνει το βραβευμένο εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου «King George» που αυτήν την εποχή στρέφει τους προβολείς του στα Δωδεκάνησα. Ο chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται δημιουργικά από έξι παραδοσιακές συνταγές και μέχρι τις 30/6 μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στις γεύσεις των νησιών.
Στάσεις θα κάνουμε, ανάμεσα σε άλλα, στην Κάλυμνο για μιρμιζέλι (παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή), στη Ρόδο για πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι, στην Κάρπαθο για χταπόδι στο φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι αλλά και στη μακρινή Χάλκη για παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο.