To «Cash» βγαίνει στον κήπο

Ανανέωση τώρα για τον πολύ όμορφο κήπο του κεφαλαριώτικου bar restaurant με την πάντα στιλάτη ατμόσφαιρα.

To «Cash» βγαίνει στον κήπο

Ανανέωση τώρα για τον πολύ όμορφο κήπο του κεφαλαριώτικου bar restaurant με την πάντα στιλάτη ατμόσφαιρα που σηκώνει θερινή αυλαία την Παρασκευή 17/5. Guest DJ ειδικά για τη βραδιά, που σημειωτέον έχει και πανσέληνο, είναι ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος με τις signature μουσικές επιλογές του από τις 9.30 και μετά. Τα νέα δεν τελειώνουν εδώ, μια και οι ανανεωμένες fusion γεύσεις του Χρόνη Δαμαλά συναντούν τα ολοκαίνουργια κοκτέιλ που υπογράφει ο ταλαντούχος Σπύρος Κερκύρας, ενώ ένα sisha bar κοσμεί πλέον το χώρο. Παράλληλα, επιστρέφουν όμως και τα live με την βελούδινη φωνή του Αδάμ Τσαρούχη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, που άρεσαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.