Ο προηγούμενος μήνας είχε τη γεύση της αγκινάρας στο πολύ όμορφο all day εστιατόριο του «Hilton», αυτός ωστόσο που διανύουμε είναι αφιερωμένος στα σπαράγγια.
Το εκλεκτό λαχανικό με την τόσο ιδιαίτερη γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πρωταγωνιστεί σε μια πλούσια γκάμα πιάτων που σερβίρονται όλο τον Μάιο: σούπα miso με σπαράγγια, πίκλα καρότου και αβοκάντο, antipasti με σπαράγγια, λιαστές τομάτες, αυγό ποσέ και πάστα λευκής τρούφας, σαλάτα με κινόα, σπαράγγια, γκρέιπφρουτ, ντρέσινγκ φράουλας και κρέμα από κατσικίσιο τυρί, κριθαρότο με σπαράγγια, μανούρι, λάιμ και δυόσμο, ομελέτα με σπαράγγια και πράσινη σαλάτα με τοματίνια, πεϊνιρλί με πέστο από σπαράγγια και σκαρμόζα. Θα τα ταιριάξετε με το Asparagus G&G, ένα κοκτέιλ με τζιν, σιρόπι τζίντζερ και χυμό λάιμ.