Το εκλεκτό σπαράγγι γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Το εκλεκτό λαχανικό με την τόσο ιδιαίτερη γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πρωταγωνιστεί σε μια πλούσια γκάμα πιάτων που σερβίρονται όλο τον Μάιο.

Το εκλεκτό σπαράγγι γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Ο προηγούμενος μήνας είχε τη γεύση της αγκινάρας στο πολύ όμορφο all day εστιατόριο του «Hilton», αυτός ωστόσο που διανύουμε είναι αφιερωμένος στα σπαράγγια.

Το εκλεκτό λαχανικό με την τόσο ιδιαίτερη γεύση και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πρωταγωνιστεί σε μια πλούσια γκάμα πιάτων που σερβίρονται όλο τον Μάιο: σούπα miso με σπαράγγια, πίκλα καρότου και αβοκάντο, antipasti με σπαράγγια, λιαστές τομάτες, αυγό ποσέ και πάστα λευκής τρούφας, σαλάτα με κινόα, σπαράγγια, γκρέιπφρουτ, ντρέσινγκ φράουλας και κρέμα από κατσικίσιο τυρί, κριθαρότο με σπαράγγια, μανούρι, λάιμ και δυόσμο, ομελέτα με σπαράγγια και πράσινη σαλάτα με τοματίνια, πεϊνιρλί με πέστο από σπαράγγια και σκαρμόζα. Θα τα ταιριάξετε με το Asparagus G&G, ένα κοκτέιλ με τζιν, σιρόπι τζίντζερ και χυμό λάιμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.