Αγαπά τις γευστικές περιπλανήσεις στις κουζίνες του κόσμου το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Αιόλου, κάτι που αποτυπώνεται και στα νέα του πιάτα που μας ταξιδεύουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ιαπωνία.
Τα περουβιανά χτένια tiradito, το μεξικάνικο σουβλάκι Αl Pastor, burger όπως το Βuffalo με βουβαλίσιο κιμά, wasabi και σος blue cheese ή το Parm με κοτόπουλο πανέ, καπνιστή μελιτζάνα και παρμεζάνα είναι κάποια από αυτά, μαζί με vegan και vegetarian επιλογές όπως το πληθωρικό Buddha Bowl με πολλές υπερτροφές. Νέα πιάτα έχουν προστεθεί και στο κυριακάτικο brunch, ενώ οι περίπου 20 μπίρες από μικρές ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες.