Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Oι «Γλυκές Μέρες» επιστρέφουν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου έχοντας τη φράουλα στο επίκεντρο.

Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Παράδοση αποτελούν πια οι «Γλυκές Μέρες» που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν το πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου, στρέφοντας τους προβολείς από τη σοκολάτα και τα νηστίσιμα γλυκά μέχρι τα φρούτα που φέρνει μαζί της κάθε εποχή. Σειρά έχει πάρει κιόλας η φράουλα και το γλυκό μενού υπογράφει ο νέος pastry chef του «Titania», Pierre Fullana, με θητεία σε καλές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από τα μακαρόν με γέμιση μαρμελάδα φράουλας και την τούρτα κρέπα με ναμελάκα φράουλας και την Πάβλοβα με πουρέ φράουλας περνά σε μια εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο, και για τους νηστεύοντες σε ένα νηστίσιμο κέικ με φράουλες μαριναρισμένες σε σιρόπι λεμονόχορτου αλλά κι έναν χαλβά με βάση από ταπιόκα φράουλας. Όλα αυτά θα σερβίρονται έως τις 16/5 τόσο στη La Brasserie όσο και στο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα, και κοστίζουν € 6 έκαστο με καφέ φίλτρου σε απεριόριστη κατανάλωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".