Παράδοση αποτελούν πια οι «Γλυκές Μέρες» που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν το πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου, στρέφοντας τους προβολείς από τη σοκολάτα και τα νηστίσιμα γλυκά μέχρι τα φρούτα που φέρνει μαζί της κάθε εποχή. Σειρά έχει πάρει κιόλας η φράουλα και το γλυκό μενού υπογράφει ο νέος pastry chef του «Titania», Pierre Fullana, με θητεία σε καλές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Από τα μακαρόν με γέμιση μαρμελάδα φράουλας και την τούρτα κρέπα με ναμελάκα φράουλας και την Πάβλοβα με πουρέ φράουλας περνά σε μια εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο, και για τους νηστεύοντες σε ένα νηστίσιμο κέικ με φράουλες μαριναρισμένες σε σιρόπι λεμονόχορτου αλλά κι έναν χαλβά με βάση από ταπιόκα φράουλας. Όλα αυτά θα σερβίρονται έως τις 16/5 τόσο στη La Brasserie όσο και στο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα, και κοστίζουν € 6 έκαστο με καφέ φίλτρου σε απεριόριστη κατανάλωση.