«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο και τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη επικεφαλής της κουζίνας.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Ήταν καιρό «ταμπουρωμένο» πίσω από μεταλλικά πάνελ, ωστόσο το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο. Η ριζική ανακαίνιση έφερε καινούργια τραπέζια έξω και προίκισε τον εσωτερικό χώρο με ένα μεγάλο μπαρ και έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το μενού που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης εστιάζει στις μεσογειακές γεύσεις με ιταλικό χρώμα και την πίτσα.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Μπορείτε να κινηθείτε προς ένα πλατό ιταλικών τυριών ή σε κάποια πάστα, θα βρείτε όμως και προτάσεις όπως το χτένι στο κέλυφος του με κρούστα από μαντζουράνα και προσούτο συνοδεία κρέμας από αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά και ένα ξεχωριστό ριζότο με καλαμάρι, σπανάκι και γιαούρτι. Φεύγοντας για τη Σαντορίνη και τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού ομίλου Andronis, ο Κυριάκης θα αφήσει στο πόδι του τον ταλαντούχο Γιώργο Ρουσσάκη, με θητεία ανάμεσα σε άλλα στο τριάστερο «Anne-Sophie-Pic» στη Valence της Γαλλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".