That's all «Folk.»!

Ένα κομψό στέκι με μητροπολιτική αύρα και ιδιαίτερη έφεση στο brunch μόλις έκανε πρεμιέρα στην Αιόλου.

That's all «Folk.»!

Πέσαμε πάνω του βολτάροντας στην Αιόλου και αμέσως μας τράβηξε την προσοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για το all day εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Blend» που άνοιξε τις πόρτες την Πρωταπριλιά, έχει ωστόσο αυτόνομη προσωπικότητα: άνετο και ηλιόλουστο μαγαζί-γωνία εκεί όπου η Αιόλου συναντά τη Βύσσης, δανείζεται ατμόσφαιρα από το εντυπωσιακό κτίριο μνημείο και συνδυάζει το λιτό βιομηχανικό στιλ με το ξανθό ξύλο και τα διάσπαρτα φυτά εσωτερικού χώρου.

Ο κατάλογος που έχει το άγγιγμα του κηφισιώτικου «Different Beast» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο healthy brunch που σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 7 μ.μ. και περιλαμβάνει από τηγανιτό άγριο ρύζι με αυγό, μοβ μπρόκολο, κέιλ και ανοιξιάτικα μπιζέλια μέχρι ένα εντυπωσιακό Buddha bowl με φαλάφελ, χούμους παντζαριού, αβοκάντο και άλλα. Από εκεί και πέρα η κουζίνα ανοίγεται σε κάποιες κυρίως προτάσεις σε μοντέρνο ύφος, όπως το σιγομαγειρεμένο αρνί με harissa τριαντάφυλλο, φέτα και γλυκόξινο αγγούρι, χωρίς να λείπουν τα κοκτέιλ και τα κρασιά από τη μικρή μπάρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.