Συνέχεια στα ξεχωριστά γαστρονομικά event δίνει ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης, καλώντας στο κομψό στιατόριο της Κηφισιάς τον Νίκο Σκαμνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη για μια βραδιά με θέμα «From Creta to Japan with a Peruvian Twist».
Το ραντεβού είναι στις 11/4 και το ειδικό μενού που θα σερβιριστεί και θα ρίξει γευστικές γέφυρες από την Κρήτη στην Ιαπωνία με περουβιανές πινελιές επιφυλάσσει από καλαμάρι Kara Age με μαρμελάδα Chili και γαρίδες σε Chili Yasai Zuke Salsa με αλμυρίκι μέχρι black cod με κρίταμο τουρσί και αργομαγειρεμένα short ribs Aji Panka με γιαούρτι και πατάτες οφτές.
Το κόστος κατ’ άτομο είναι € 45 και τα κρασιά ευγενική χορηγία της Alexakis Winery.