«Gigifioggo»: Nέο spot στο Περιστέρι

Ένα all day καφέ-μπιστρό με έντονη θεατράλε ατμόσφαιρα είναι το αδερφάκι της καταξιωμένης «Δάφνης», που άνοιξε μόλις τις πόρτες του πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό.

«Gigifioggo»: Nέο spot στο Περιστέρι

Ένα all day καφέ-μπιστρό με έντονη θεατράλε ατμόσφαιρα είναι το αδερφάκι της καταξιωμένης «Δάφνης» του Περιστερίου, που άνοιξε μόλις τις πόρτες του πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό. Ανοίγει από νωρίς με έναν κατάλογο γεμάτο ωραίες ιδέες για πρωινό –από σπιτικά γλυκά, διάφορες παρασκευές με βιολογικά αυγά και κρουασάν μέχρι pancakes και γαλλικές μπαγκέτες, όλα χειροποίητα- και από τις 4 και μετά στο παιχνίδι μπαίνουν τα μικρά και μεγάλα πιάτα που προτείνει η καλή μαγείρισσα Αριστέα Βλάχου: από περιποιημένες σαλάτες, πιτάκια σε τραγανό φύλλο και ρολάκια προσούτο με ρόκα, παρμεζάνα και λιαστή ντομάτα μέχρι picanha Black Angus, ταλιάτα με flakes παρμεζάνας και γαρίδες σε κρούστα μυρωδικών.

Τα πιάτα ευνοούν τη λογική της μοιρασιάς και θα τα ταιριάξετε με κάποια από τις 50 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών, αρκετές εκ των οποίων και σε ποτήρι, αλλά και κοκτέιλ.

iΚώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι | 6977655507

Περισσότερες πληροφορίες

Gigifioggo

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.