2 αφορμές για βόλτα στο «Hilton»

Πρωτότυπο γευστικό αφιέρωμα στην αγκινάρα στο «Βυζαντινό» ή απογεύματα με live πιάνο στο «Aethrion Lounge Bar»;

2 αφορμές για βόλτα στο «Hilton»

Ένας μήνας αφιερωμένος στην αγκινάρα είναι ο Απρίλιος στο κομψό εστιατόριο «Βυζαντινό» του Hilton, κάτι που σημαίνει ότι το μενού εμπλουτίζεται με μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα πιάτα που έχουν ως βάση τους το εκλεκτό λαχανικό: σούπα αλά πολίτα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ και κέιλ, σαλάτα με ψητές αγκινάρες, μοτσαρέλα και γλυκό κουταλιού λεμόνι, τραγανές καρδιές αγκινάρας με μυρωδικά και αγιολί αγριοράπανου, pizzette με αγκινάρες και προσούτο San Daniele, αγκινάρες ογκρατέν με σπανάκι αλλά και φριτάτα με αγκινάρα και μπρόκολο. Όσοι αγαπούν το cocktail & food pairing μπορούν να συνοδεύσουν τις γεύσεις με ένα Βittersweet Artichoke που συνδυάζει παλαιωμένο ρούμι, λικέρ αγκινάρας amaro και κουφοξυλιά.

Παράλληλα, τα Σάββατα στο Aethrion Lounge Bar «χρωματίζονται» με live piano μουσική από τον Κάρολο Μαυρογένη από τις 16:00 – 19:00 και μουσική υπόκρουση μεγάλες επιτυχίες των Ray Charles, Stevie Wonder, Eric Clapton, Sting, Beatles κ.α. Για συνοδεία, κέικ, γλυκά και πιατέλες τυριών και αλλαντικών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.