Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού.

Wine Wednesdays στο «Cash»

Οι Τετάρτες στο ατμοσφαιρικό bar restaurant του Κεφαλαρίου είναι αφιερωμένες στο εκλεπτυσμένο pairing οίνου και φαγητού. Η αρχή έγινε ήδη με το πρώτο event που ήταν αφιερωμένο στις ετικέτες από το βόρειο κομμάτι της Κοιλάδας του Ροδανού και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα. Πιο συγκεκριμένα, σειρά έχει το boutique οινοποιείο Μανουσάκη από την Κρήτη (27/3), ενώ τα δύο επόμενα ραντεβού θα στρέψουν ξανά τους προβολείς από τη μία στη Βουργουνδία και τον οίκο Joseph Drouhin και από την άλλη στα εξαιρετικά κρασιά του Bodegas Krontiras που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Κροντιράς στην Αργεντινή.

Σε κάθε περίπτωση ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Χρόνης Δαμαλάς προτείνει ένα διαφορετικό κάθε φορά ειδικό μενού, κομμένο και ραμμένο στα φιλοξενούμενα κρασιά και το terroir τους ούτως ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και ο χαρακτήρας τους, ενώ ο Αδάμ Τσαρούχης ντύνει όπως πάντα τις Τετάρτες στο «Cash» με τη μελωδική φωνή του.

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.