Μπακόπουλος VS Μπαλόπουλος στο «Silar»

O  Άγγελος Μπακόπουλος υποδέχεται τον... σχεδόν συνεπώνυμο Δημοσθένη Μπαλόπουλο για ένα γαστρονομικό τετ-α-τετ στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Μπακόπουλος VS Μπαλόπουλος στο «Silar»

Αίσθηση στο γαστρονομικό σκηνικό της Γλυφάδας έχει κάνει η μοντέρνου ύφους κουζίνα του Άγγελου Μπακόπουλου στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Πλατείας Εσπερίδων, όπου συμπράττει την ερχόμενη Πέμπτη 28/3 με τον ταλαντούχο και… σχεδόν συνεπώνυμο Δημοσθένη Μπαλόπουλο («ΦΒΚ», «Frater & Soror») σε ένα ειδικό μενού (€ 55/άτομο). Το τετ α τετ των δύο σεφ επιφυλάσσει λ.χ. μια συναγρίδα με σέσκουλα, ξινό κουσκουσάκι, σπανάκι και ζωμό από φύλλα λεμονιάς διά χειρός Μπακόπουλου, στην οποία ο καλεσμένος του αντιτείνει μια σφυρίδα με πράσο, beurre blanc μαγιάς και chutney από umeboshi, και κλείνει γλυκά με ένα ξεχωριστό κανταΐφι με φιστίκι Αιγίνης, ροδάκινο και φρούτα του πάθους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.