Ραντεβού με το Κτήμα Χατζηδάκη μας κλείνει αυτήν την Πέμπτη (21/3) ο «Βασίλαινας». Τα κρασιά του κτήματος που δημιούργησε το 1997 ο Χαρίδημος Χατζηδάκης στον Πύργο της Σαντορίνης κατέχουν ούτως ή άλλως περίοπτη θέση στην εντυπωσιακή walk in κάβα του εστιατορίου της οδού Βρασίδα και το ειδικά σχεδιασμένο μενού της βραδιάς που θα εστιάσει στις νέες σοδειές, θα προλογίσει ο Έλληνας Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης. Ανάμεσα στα ωραία που θα δοκιμάσουμε ένα καλαμάρι σχάρας με ρεβίδια και σαλικόρνια παρέα με την πολύ ιδιαίτερη Σκυτάλη 2017 (Ασύρτικο) και τα χοιρινά μάγουλα από Iberico με μανεστράκι, μυρώνια και λεμονόχορτο σε τετ α τετ με το Νυχτέρι 2017.
Αναλυτικά το μενού της βραδιάς
Σούπα πράσο | καπνιστό χέλι
Santorini Familia ‘18
Carpaccio φαγκρί | αχινός
Santorini Cuvée 15 ‘17
Καλαμάρι σχάρας ρεβίθια | σαλικόρνια
Σαντορίνη Σκυτάλη ‘17
Χοιρινά μάγουλα Iberico μανεστράκι | μυρώνια | λεμονόχορτο
Νυχτέρι ‘17
Σοκολάτα bitter σοκολάτα | φοντάν | κόκκινα φρούτα | φραμπουάζ
Vinsanto ‘04
Τιμή € 55/άτομο