Πυρετωδώς ετοιμάζεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του «Εν Ελλάδι» στην Κηφισιά και θα υπηρετεί την κραταιά τάση του κρέατος, με concept όλα στη φωτιά. Το πρώτο σίγουρο πράγμα είναι ότι το «Wood» έχει πολύ ωραίο και δυναμικό λογότυπο! Δημιουργός του νέου modern Greek wood fire meat restaurant, όπως το περιγράφει ο ίδιος, ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας, ο οποίος ψήνει σπέσιαλ κατάσταση με αντικριστά ειδικής κατασκευής, robata απ’το Λονδίνο, σούβλα από Θεσσαλό μάστορα, ξυλόφουρνο, γάστρα που θα θάβεται στα κάρβουνα, μοσχάρια, κατσίκια και αρνιά από Ελλάδα, προϊόντα μικρών παραγωγών, ψυγείο ωρίμανσης κρέατος, σπέσιαλ σάλτσες, homemade προσούτο αρνιού και παντσέτα μαύρου χοίρου, φουρνιστά φαγητά, θεαματικά σουβλάκια, αλλά και περιποιημένα κοντοσούβλια και κοκορέτσια για τα σαββατοκύριακα. Μας άνοιξε η όρεξη! Υπομονή μέχρι τέλος Μαρτιου ή αρχές Απριλίου.
O Μιχάλης Ντουνέτας χτυπάει «Wood»
Πυρετωδώς ετοιμάζεται το ολοκαίνουργιο εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του «Εν Ελλάδι» στην Κηφισιά και θα υπηρετεί την κραταιά τάση του κρέατος.