Τσατσάκης καλεί Φέτση στο «Άδολο»

Καλεσμένος του Βασίλη Τσατσάκη στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα.

Τσατσάκης καλεί Φέτση στο «Άδολο»

Τα συνηθίζει τα απρόοπτα γευστικά χάπενινγκ ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης και το βράδυ της 7/3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Καλεσμένος του στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, αφήνοντας για λίγο την κουζίνα του παλαιοφαληριώτικου «La Cantina Favela» όπου τον συναντάμε αυτόν τον καιρό, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα. Tο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί παντρεύει την όπως πάντα ανατρεπτική θαλασσινή κουζίνα του Τσατσάκη με τις μεξικάνικες και εν γένει νοτιοαμερικάνικες μαγειρικές καταβολές του Φέτση και κάπως έτσι, ανάμεσα σε άλλα, από το τραπέζι σας θα παρελάσουν πιάτα όπως το tiradito τσιπούρας με γάλα τίγρη και μαύρο καλαμπόκι, τα chimichanga τόνου με μαύρη κινόα, coleslaw σελινόριζας με φύκι nori και τσάι αλλά κι ένα ξεχωριστό μυλοκόπι σε μπανανόφυλλο με ποπ κορν αυγοτάραχου, ριζότο φάβας και τηγανιτή yuka.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.