Τα συνηθίζει τα απρόοπτα γευστικά χάπενινγκ ο executive chef του «Άδολο» Βασίλης Τσατσάκης και το βράδυ της 7/3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Καλεσμένος του στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, αφήνοντας για λίγο την κουζίνα του παλαιοφαληριώτικου «La Cantina Favela» όπου τον συναντάμε αυτόν τον καιρό, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα. Tο ειδικό μενού που θα σερβιριστεί παντρεύει την όπως πάντα ανατρεπτική θαλασσινή κουζίνα του Τσατσάκη με τις μεξικάνικες και εν γένει νοτιοαμερικάνικες μαγειρικές καταβολές του Φέτση και κάπως έτσι, ανάμεσα σε άλλα, από το τραπέζι σας θα παρελάσουν πιάτα όπως το tiradito τσιπούρας με γάλα τίγρη και μαύρο καλαμπόκι, τα chimichanga τόνου με μαύρη κινόα, coleslaw σελινόριζας με φύκι nori και τσάι αλλά κι ένα ξεχωριστό μυλοκόπι σε μπανανόφυλλο με ποπ κορν αυγοτάραχου, ριζότο φάβας και τηγανιτή yuka.
Τσατσάκης καλεί Φέτση στο «Άδολο»
Καλεσμένος του Βασίλη Τσατσάκη στο κομψό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς έρχεται ο Δημήτρης Φέτσης, για μια βραδιά με λατινοαμερικάνικο fusion αέρα.